14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Haideți la teatru! O porție bună de râs cu „Adulter” și o inedită expoziție fotografică!

Teatrul de Vest Reșița vă invită astăzi, de la ora 18:30 la vernisajul expoziției de artă fotografică „Feminin” a artistului Bogdan Negoiță, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Deva. Vernisajul va avea loc în foaierul Teatrului de Vest Reșița și va fi prezentat de Flavian Săvescu.

expozitie foto

Tot astăzi, însă de la ora 19:00 sunteți invitați la o porție zdravănă de râs, pe care cu siguranță o să o ofere din plin spectacolul de comedie „Adulter”, sau Central Park West după Woody Allen fiind ultima reprezentație a spectacolului pe scena Teatrului de Vest din Reșița înainte de plecarea în turneu.

spot_img

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Carol- Rusalina Bona, Phillis- Denisse Moise, Howard- Sorin Fruntelată, Sam- Robert Danci, Juliet- Andrada Samoilă. Un spectacol de: Mc Ranin.

comedie teatru

Mai exact, în perioada n perioada 22-25 septembrie Teatrul de Vest va efectua un turneu cu ultima premieră, semnată de Mihai Constantin Ranin, „Adulter”, la Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Pucioasa, precum și ultima premieră pentru copii „Arca pleacă la ora 8”. În 16 octombrie, actorii reșițeni vor urca pe scena din Chișinău cu spectacolul „Jocul dragostei și-al întâmplării”, într-un festival internațional de teatru, iar pe data de 17 octombrie, actorii Teatrului de Vest vor urca pe scena marelui teatru rus „Puskin”.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei