fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Încă un test reușit pentru fotbaliștii rossoneri!

După o primă săptămână de cantonament, sâmbătă, fotbaliștii reșițeni au susținut, pe terenul sintetic al Complexului „Mircea Chivu”, al doilea meci amical, având ca adversar echipa Progresul Ezeriș.

Principalul rossonerilor, Călin CHEREGI, a avut la dispoziție un lot format din 23 de jucători, încercând ca până la 9 august, data încheierii cantonamentului, să alcătuiască lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2022 – 2023.

La fel ca și în primul meci de pregătire, fotbaliștii reșițeni au abordat partida cu multă determinare, dominând din nou prin atitudine și omogenitate. Până la pauză, rossonerii au reușit să-și asigure un avantaj de două goluri, prin reușitele lui Robert PETRE (după un șut sec, de la aproximativ 11 m, la semiînălțime, în dreapta portarului) și Marian DRĂGHICEANU (după un șut de la marginea careului mare, pe jos, lângă bara din dreapta).

În repriza a doua, ambii antrenori au efectuat mai multe modificări, inițiativa fiind tot de partea reșițenilor. Cel de-al treilea gol a venit după o frumoasă cursă pe stânga a lui Nicușor FOTA, a cărui centrare în careul mic a fost deviată în propria poartă de către Dorel ZAMFIR. Intrat în cea de-a doua parte a jocului, Alexandru AVRAMOVICI a reușit să marcheze din nou, după ce a scăpat singur cu portarul advers și a trimis, pe jos, în stânga acestuia. Ultimul gol al rossonerilor a fost marcat de către Robert MIHALY, după o cursă pe partea dreaptă și după ce a driblat și portarul, a trimis în poarta goală.

Un test reușit pentru formația rossoneră, iar jocul prestat de jucătorii reșițeni l-a mulțumit pe antrenorul principal, Călin CHEREGI.

Echipa noastră își continuă cantonamentul la baza proprie din Valea Domanului, iar miercuri, 3 august, urmează o altă partidă de verificare, oaspeți urmând să ne fie cei de la Viitorul Șimian.

Reșițenii au început partida în următoarea formulă: Cătălin CĂPĂȚÂNĂ – Ștefan BĂRBOIANU, Sergiu RIMOVECZ, Cornel ARDEI, Gabriel GOMBOȘ – Patrick CANEA, Ionuț POPESCU – Robert CURESCU, Marian DRĂGHICEANU, Robert PETRE, Aboubakar GAKOU. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Cristian ZIMMERMANN, Paul MEREU – Nicușor FOTA, Bogdan SZIJJ, Laurențiu BĂLĂ, Miroslav VECA, Adrian GEAMĂNU  – Laurențiu BREȘNENI, Mario IVAȘCU – Alexandru AVRAMOVICI, Cristian DOMIL, Robert MIHALY.

 

 

La finalul meciului de pregătire Călin CHEREGI, antrenorul principal al rossonerilor, a declarat: „Pentru noi a fost un antrenament util. Fiind în cantonament, am luat decizia de a ne pregăti de după-masă cu un adversar, de a avea un alt tip de antrenament. Pot să vă spun că mă declar mulțumit de ceea ce am văzut, dar avem și probleme de reglat. Venim după o săptămână cu o încărcătură destul de mare, vreau să îi felicit pe băieți pentru dorința de joc pe care o arată. Mă bucură foarte mult faptul că dăm goluri, am crescut față de meciul trecut, chiar dacă încă nu suntem unde ne dorim. Lotul nu este definitivat, încă suntem în căutări. Încercăm să găsim încă o soluție sau două pe posturile pe care suntem descoperiți. Mai avem nevoie de un fundaş central şi de un mijlocaş lateral, dar pe zi ce trece acești tineri îmi dau încredere şi demonstrează că sunt soluții viabile pentru ceea ce dorim să facem”.

Miruna MIHANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei