5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

La Buchin continuă asfaltările PNDL! Primarul Coilă a găsit soluția!

Suspendarea finanțării pentru proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală a dat multe bătăi de cap primarilor care au reușit în anii din urmă să depună proiecte și să obțină banii necesari pentru demararea mai multor lucrări edilitare, în cadrul unităților administrativ teritoriale pe care le conduc.

Nu la fel stau lucrurile în cazul comunei Buchin, unde primarul aflat la cel de-al 6-lea mandat, Gheorghe Coilă, a continuat să țină piciorul pe accelerație, chiar dacă Ministerul Dezvoltării a uitat să mai alimenteze automobilul dezvoltării locale, care plecase în trombă în România.

Întrebat de Reper 24 care este soluția găsită pentru continuarea lucrărilor de modernizare a tronsoanelor de drum din localitățile Valea Timișului și Poiana Buchin, primarul Coilă ne-a declarat:

spot_img

Am decis continuarea asfaltării străzilor din Valea Timișului și de la Poiana Buchin. Ca să pot face plăți, din postura de beneficiar, decontez constructorilor din fondurile proprii ale comunei, din cota de cofinanțare pe care o am pentru proiecte. Am reușit să finalizăm 80% din proiectul din Valea Timișului și ar mai rămâne de modernizat trei străduțe, aș spune cam 800 de metri de asfalt“, explică primarul comunei Buchin.

Valoarea proiectului de modernizare prin PNDL a străzilor din Valea Timișului și Poiana Buchin este de 4,2 milioane de lei.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei