1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Mocioalcă, consecvent în raport cu „echipa Dunca“: „Un nod de mafioți fără scrupule!“

La doi ani de „guvernare Dunca“ în județul Caraș-Severin, senatorul social – democrat Ion Mocioalcă îl atacă frontal pe „afaceristul de succes“ și indică fără echivoc singura cale pentru ieșirea din situația creată în Banatul de Munte de la momentul 2020 și până în prezent de „clica mafiotă“ care îl are în prim plan pe președintele județului. Să remarcăm că este una din rarele  ocazii în care Mocioalcă îl atacă tranșant pe actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Ori, să nu uităm un fapt. Mocioalcă rămâne unul din cei mai experimentați jucători ai politicii românești, cu rezultate mai mult decât notabile în alegerile din ultimii 30 de ani iar momentele alese pentru comunicarea anumitor mesaje capătă o semnificație aparte.

Despre consecvența mesajului secretarul Senatului, de azi și de ieri, vă las în continuare să o desprindeți, citând ceea ce a consemnat același parlamentar, Ion Mocioalcă:

Am scris asta în 25 septembrie 2020! Au trecut doi ani!

spot_img

Mă văd nevoit sa o repet!

De aceea nu iubesc trădătorii și mi-am făcut un scop în cariera politică din a mai bate măcar odată, liberalii!

Un semnal de alarmă!!

Romeo Dunca e, așa, ca un Robin Hood pervers, care ia de la săraci, își îndeasă în traistă și transmite o minimă cotă-parte la șefii de la București.

Ca om politic cu multă experiență, nu-mi permit nici invenții, nici vorbe în vânt. N-ar trebui să vă lăsați înșelat de acest ”afacerist de succes.” Elicopterele prăbușite prin păduri și vilele ridicate în rezervațiile naturale costă.

Imediat ce va fi ales șef de CJ, Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls…bani! Nu se va opri însă aici. Ca să alimenteze corupția liberală și ca să-și scoată ”investiția”, acest ilustru afacerist va începe să ia, bucată cu bucată, din ce în ce mai mult din județ. Muntele Mic, oricât de mare ar fi, este doar prima sa țintă. Blocul din Reșița este mizilic. Cu Dunca la Consiliul Județean, Caraș-Severin se va transforma în dictatura grea a intereselor de afaceri, care vor sufoca orice rămășiță de transparență, bun simț și libertate.

Mocioalcă despre bunele intenții ale „echipei Dunca“: „veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască, să cumpere și să vândă județul la bucată!“

Dar eu nu disper! Oamenii din Caraș-Severin trebuie să știe că au de ales.

În dreapta, stă o grupare infracțională organizată, un nod de mafioți fără scrupule, care vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată.

Nu-s nici măcar oameni de la noi din județ. Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască.

În stânga au alternativa dreaptă a unui președinte de CJ fără suspiciuni penale, un cărășean adevărat, fără derapaje, cu singurul țel de a apăra acest județ.

Oamenii au de ales între hoții ordinari aciuați pe lângă Orban și omul cinstit, Hurduzeu.

Alegeți Silviu Hurduzeu! Pentru că nicio clică mafiotă nu este mai puternică decât cărășenii noștri!

Ion MOCIOALCĂ“.

Acesta este mesajul pe care parlamentarul Ion Mocioalcă îl transmitea acum exact doi ani de zile alegătorilor din județul Caraș-Severin.

Între timp, senatorul de Caraș afirmă că nu și-a schimbat opțiunea, nu l-au „pus pe gânduri“ rezultatele administrației județene – „confiscată“ între timp de Romeo Dunca, ba mai mult, consideră, în aceeași notă consecventă, că doar un candidat de pe stânga eșichierului politic ar putea readuce bunăstarea pentru năpăstuiții noștri conjudețeni. Mai trebuie ca de acest lucru să fie convinși și cărășenii, „mai puternici decât orice clică mafiotă“.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

 1. Asta e știre (dacă o putem numi așa) din categoria „râde ciob de oală spartă”.
  Ăștia doi n-ar avea ce căuta în funcții de conducere într-o societate normală.
  Dar cum noi trăim în #RomâniaNormală, astfel de personaje sunt promovate prin toate ziarele online.

 2. ”Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască.

  Pentru că nicio clică mafiotă nu este mai puternică decât cărășenii noștri!”

  Perfect adevărat!
  Se zice că TM ar fi noua prescurtare la Tot Mehedinți
  :))

 3. Dear f..king ,, Romanistanezii ” , i wish you welcome in Hobb’ End…in consequence welcome In The Mouth of Madness !!! Greetings from Săpoca , Voila & Gătaia ))::

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei