fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Nicolae Tismănaru a reușit asfaltarea drumului până la Padina Matei

Vremea bună ține cu locuitorii din Padina Matei, localitate aparținătoare de comuna Gârnic. Printr-un proiect finanțat prin PNDL1, Nicolae Tismănaru, edilul comunei, a reușit atragerea a aproape 2 milioane de euro pentru lucrările de asfaltare a 10,5 km de drum comunal, DC49.

„Am turnat primul strat de asfalt pe acest drum, până la intersecția cu DJ 471A, atât în extravilanul cât și în intravilanul localității Padina Matei. S-au finalizat podețele și rigolele din intravilan și la ora actuală mai avem cam 4 km din al doilea strat; 3 în afara localității și unul în interior. Cred că în 3 saptămâni vom reuși să finalizăm, dar nu vă ascund că sunt în fiecare zi alături de muncitori. Vrem o lucrare de calitate, dar în același timp, o dorim finalizată cât mai repede“, a precizat pentru Reper24, primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănaru.

La sfârșitul acestei săptămâni, edilul Tismănaru va fi la București, la Compania Națională de Investiții pentru depunerea documentelor necesare proiectului de reabilitare a căminului cultural din Padina Matei:

„Proiectul estre deja pe lista sinteză a CNI și acum voi depune toate documentele solicitate de companie. Sper ca din primăvara anului viitor să putem da drumul la lucrări“, a mai precizat primarul din Gârnic.

Acesta mai are și un proiect finanțat tot din fonduri europene, prin PNRR, care prevede achiziția de camere de supraveghere, containere inteligente pentru colectarea gunoiului menajer și o dronă.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei