5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Sport și mișcare pentru elevii cărășeni, la o nouă ediție a crosului „Inimă de Leu“, organizată exemplar de Cluburile Lions din Reșița!

 

Organizatoarele unui cros exemplar, cluburile Lions au reușit să adune la startul competiției foarte mulți elevi de la școlile din județ!

Parcul Tricolorului din Reșița a găzduit astăzi crosul intitulat „Inimă de leu“, organizat de cluburile Lions Kindness Reşiţa, Lions Onix Reșița și Lions Reșița Montană, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Caraș-Severin, Primăria Municipiului Reşiţa și Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Caraş-Severin.

spot_img

Manifestarea sportivă reprezintă o dovadă de consecvență și bună practică pe care cluburile amintite, dar și instituțiile implicate, o dau societății și celor ce se formează pe băncile școlii pentru a deveni viitorul de mâine al localității lor și al țării.

Tineri elevi, fete și băieți din localitățile Reșița, Oravița, Turnu Ruieni, Tirol au reușit să încheie cu bine competiția din Parcul Tricolorului, încercând, totodată să-și demonstreze abilitățile de viitori atleți, sub privirile unor nume de referință ale atletismului autohton, precum cele ale profesorilor Octavian Măzăran, Irinel Dumitru, Claudiu Lupitu, Sorina Corcoață, Călin Dragomir, Octavian Bârsanu, Dorin Voina sau ale atleților Narcis Mihăilă, Cristian Roiban, Liliana Dragomir sau Andreea Suhai.

Acțiunea a avut ca scop conștientizarea populației că un mod de viață sănătos reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare. Câștigătorii de la clasele V – VI, VII – VIII și IX – XII au primit diplome, tricouri, rucsace și cupe din partea organizatorilor.

Reper 24 a fost partener media al manifestării sportive ce poartă titlul „Inimă de Leu“, acțiune care s-a bucurat de aprecierea tuturor celor prezenți.

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei