fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Un bărbat puternic are totdeauna lângă el o femeie puternică

Nemulțumit de activitatea actualului primar al Caransebeșului, Felix Borcean, viceprimarul Felician Bebe Pasere a decis să intre în cursa pentru fotoliul de edil al orașului, ca și independent.

„Primarul (Felix Borcean- n.r.) nu a făcut nimic: dacă vorbim despre infrastructură, despre sănătate, despre educație – nu a făcut nimic”, susține Bebe Pasere. Bazându-se pe experiența sa de dezvoltator imobiliar, acesta are convingerea că poate schimba lucrurile în municipiu.

Cred și știu ce am de făcut: partea de investitori, de infrastructură este a mea, cu asta mă ocup de fapt. Era mai simplu să mă retrag și să îmi văd de afacerile mele și de familia mea, dar având bun-simț și obligații față de oamenii aceștia (de caransebeșeni) nu pot să-i dezamăgesc”, a mai afirmat Bebe Pasere.

Iar familia îi este alături. O declarație emoționantă a venit chiar de la soția acestuia, Adina Pasere: „Când ai ales să faci politică, am spus nu. Dar fiind alegerea ta, nu aveam decât să te susțin. Deși mulți nu înțeleg de ce o faci, de ce ai tu nevoie de asta, eu știu: pentru că tu crezi că poți schimba ceva. Nu, nu crezi. Ești sigur că poți schimba multe. Iar eu cred în tine, pentru că știu cât ești de ambițios, ce viziune ai și cât te lupți să îți iasă orice. Eu știu de unde ai plecat și câte ai construit în jurul tău, și în ciuda a tot ce se vorbește, noi avem devizele noastre: «nu credem în câștiguri neașteptate, iar dacă nu muncești, nu ai» și «seara pui capul liniștit pe pernă, că nu ai furat și nu ai făcut rău nimănui». Iar noi știm că e așa!

Sunt mândra de tine că ai curajul necesar să te lupți cu o masă de oameni pentru a le demonstra că tu poți, și oricare ar fi rezultatul final, tu ești câștigător. Vor pierde doar cei care nu îți dau ocazia să le arăți cine ești și ce poți face”, a transmis aceasta pe o rețea de socializare.

Nu rămâne decât să dorim tuturor succes în campania electorală și să câștige cel mai bun.

Daniela TUDOR

2 COMENTARII

  1. ”Un bărbat puternic are totdeauna lângă el o femeie puternică”

    Da,
    și în Dec. ’89 odiosul o avea lângă el pe sinistra, însă nu și în Ian. ’90.
    Însă a rămas neatinsă marea adunare națională (de aplaudaci).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei