fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Vești bune pentru locuitorii din Băuțar. Au început lucrările de asfaltare pe drumul Bistra 1

Edilul Romeo Răduță este hotârât să bifeze toate obiectivele pe care și le-a propus odată cu câștigarea mandatului pentru Primăria Băuțar, printre ținte aflându-se și asfaltările de drumuri. Zilele acestea au început lucrările de asfaltare a drumului Bistra 1.

Am început asfaltarea la proiectul pe care îl aveam pe PNDL2. 80% am terminat cu piatra, cu infrastructura, tot ce ține de balast-piatră, mai avem foarte puțină de introdus, însă ne-am apucat să asfaltăm în satul Bucova, primul tronson.

Este vorba de mai multe porțiuni de drum, în total fiind undeva la 18 kilometri de asfaltat. Valoarea investiției se ridică la 2.300.000 de lei”, a declarat primarul comunei Băuțar, Romeo Răduță.

Proiectul a fost început în anul 2020 și va fi gata la finalul anului 2023.

Lorena POENARU

2 COMENTARII

  1. Ce ,, cool ” sânt pozele astea’ cu ,, aleşii neamului ” ( ,, de toate culorile ” ) mediatizați ,, păstorind ” lucrări publice , plimbându-se prin ,, fabrici şi uzine ” , pe terenuri agricole…livezi şi vii ( via la cramă ) , proțăpindu-se în interiorul fermelor zootehnice , împreună cu pochii combinagii , atârnând pe la ,, azile de bătrâni şi leagăne de copii ” ş.a.m.d. Însă , sincer să fiu , mai bine i-ați prezenta ( ridica în slăvi prin ,, musical- uri ” precum cele de pe Broadway , punându-i să danseze cu lopeți , roabe şi-alte cele ( ar fi mai ,, entertainment ” astfel ).Sau prin programe televizate asemeni celor dedicate lui Kim în Korea de Nord.Multora le este dor ,, de Epoca de Aur şi de ,, Leana „… metehnele dispar greu sau chiar deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei