fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Victorie pentru rossoneri în cel de-al patrulea meci amical!

Fotbaliștii reșițeni au susținut miercuri, pe propriul teren, cel de-al patrulea meci de pregătire, de data aceasta în compania echipei Phoenix Buziaș, proaspăt promovată în Liga 3.

Staff-ul echipei s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor rossoneri, principalul reșițenilor, Călin CHEREGI, fiind de părere că „am făcut cea mai bună repriză din aceste meciuri de pregătire”.

Astfel, în primele 45 de minute, jucătorii reșițeni și-au asigurat victoria, marcând de patru ori, prin Aboubakar GAKOU (min. 7), Marian DRĂGHICEANU (min. 29 și 45), respectiv Vlad CHERA (min. 37). Echipa rossoneră a arătat dorință, determinare, atitudine și omogenitate.

spot_img

În repriza a doua, antrenorul gazdelor a introdus mai mulți juniori, echipa din Buziaș reușind să echilibreze jocul, iar spre finalul meciului a reușit să marcheze dintr-un penalty.

Echipa noastră va susține următorul meci de pregătire în deplasare  sâmbătă, 13 august, cu Jiul Petroșani. Partida va începe la ora 17,00.

Reșițenii au început partida în următoarea formulă: Cristian ZIMMERMANN – Ștefan BĂRBOIANU, Cornel ARDEI, Sergiu RIMOVECZ Nicușor FOTA – Ionuț POPESCU, Sebastian VELCOTĂ – Vlad CHERA, Marian DRĂGHICEANU, Alexandru NEGRU – Aboubakar GAKOU. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Cătălin CĂPĂȚÂNĂ, Paul MEREU – Gabriel GOMBOȘ, Laurențiu BĂLĂ, Robert CURESCU – Laurențiu BREȘNENI, Patrick CANEA, Mario IVAȘCU – Alexandru AVRAMOVICI, Cristian DOMIL, Robert MIHALY.

 

 

La finalul meciului Călin CHEREGI, antrenorul principal al rossonerilor, a declarat: „În primul rând, mă bucură rezultatul, atât la pauză, cât și la final. În al doilea rând, sunt mulțumit de evoluția jucătorilor, mai ales din prima repriză. Consider că am făcut un joc consistent, în care jucătorii s-au ridicat la ceea ce le-am cerut. Au respectat bine sarcinile tactice, motiv pentru care pot spune că am făcut cea mai bună repriză din aceste meciuri de pregătire. În partea a doua a meciului s-a creat un echilibru datorită faptului că am schimbat din nou și am jucat cu foarte mulți juniori. Din păcate, aceștia au fost un pic la oscilanți, dar aceștia sunt tinerii și trebuie să avem încredere în ei. Sunt copii în care ne punem mari speranțe. Aș dori să subliniez, din nou, buna repriză foarte bună pe care am avut-o, când am și înscris de patru ori. Pe lângă aceste goluri, am mai avut încă cinci sau șase ocazii mari de a înscrie. Sâmbătă ne deplasăm la Petroșani pentru un alt amical, iar săptămâna viitoare avem returul cu Buziașul”.

 

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei