fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Silviu Hurduzeu: „Guvernul își respectă promisiunea și sprijină familiile cu venituri mici!”

Luna aceasta, Guvernul acordă un nou ajutor pentru plata facturilor la energie, ceea ce arată, după părerea deputatului social democrat Silviu Hurduzeu, că actuala guvernare își respectă promisiunea de a ajuta familiile vulnerabile.

Acest ajutor pentru energie va proteja puterea de cumpărare și nivelul de trai al acestor persoane vulnerabile care au fost cele mai expuse în fața creșterii prețurilor.

Ajutoarele pentru plata facturilor la energie înseamnă mai mulți bani rămași în buzunarele acestor cetățeni pentru medicamente, alimente și alte bunuri de strictă necesitate!

Persoanele vulnerabile eligibile:

Pensionarii cu pensii normală sau de invaliditate sub 2.000 d lei

Persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu cu venituri sub 2.000 lei.

Familiile sau persoanele care au dreptul la ajutorul social pentru asigurarea venitului minim racordat.

Familiile care beneficiază de alocație pentru susținerea familiilor”, menționează deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

MIPE va vira Companiei Naționale Poșta Română aproximativ 1,44 miliarde lei în data de 15 septembrie pentru ca a doua tranșă în valoare de 700 lei să ajungă pe cardurile beneficiarilor.

Lorena POENARU

6 COMENTARII

 1. „Luna aceasta, Guvernul acordă un nou ajutor pentru plata facturilor …”

  Poate că acordă, însă funcționarii pu(b)lici @ poșta română obstrucționează ”drepturile” și ”beneficiile” unora dintre persoane și familii (solicitând dosare, anchete și chete).
  Acest gen de (in)acțiuni asigură economii și venituri la bugetul statului care îi și finanțază (degeaba).
  Chestiune de adrese și interese …

 2. Păi, da! În loc de un sistem de pensii „corect și echitabil”, bazat pe contributivitate și fără privilegiați, pomeni electorale!
  P.S. Autoarea articolului e „agent PSD infiltrat” la Reper24?

 3. Stimabil domn,

  Ia să pună mâna onor guvernul și să scadă prețul la energie (crescut artificial) și o să vedeți cum va scădea și prețul la combustibil, la mâncare, etc. Înlănțuit se vor duce toate prețurile la… vale!
  Vă mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei