20.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

Deputatul Silviu Hurduzeu, indignat: „Pedepsesc cetățenii, doar pentru că locuiesc în localități conduse de PSD”

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, se declară indignat de modul în care Guvernul Cîțu a distribuit către unitățile administrativ-teritoriale din țară peste un miliard de lei din fondul de rezervă bugetară pentru plata unor cheltuieli curente și de capital.

Este nota de plată pentru Congresul PNL”, consideră Hurduzeu, după ce grosul sumei a mers către primăriile PNL și UDMR.

Din suma totală (21,5 milioane de lei) alocată pentru județul Caraș-Severin, aleșii PSD au primit doar firimituri, doar un rest de 10% …. restul de 90% s-a dus către primăriile liberale.

spot_img

Iohannis, Cîțu și toată clica de dreapta cocoțată la putere și cu un tupeu ordinar, pedepsesc cetățenii, doar pentru că locuiesc în localități conduse de PSD.

Cîțu a mai fost la pușcărie pentru beție! De data asta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele împotriva propriului popor.

Aceasta este realitatea hidoasă a guvernării de dreapta”, își arată indignarea deputatul social-democrat.

De modul în care au fost alocate sumele din fondul de rezervă s-a arătat nemulțumit și președintele Asociației Comunelor din Caraș-Severin, Nicolae Beg. Primarul comunei Marga, una dintre localitățile care a primit niciun ban în urma distribuirii, a declarat pentru Reper 24 că gestul actualului Guvern este o bătaie de joc la adresa edililor. „Oare ce s-ar întâmpla dacă și noi, primarii, am aloca la rândul nostru banii după aceleași criterii. Dacă am plăti doar pentru cei care au votat alt partid, iar celor care au votat PNL nu le-am da nimic? Cred că până seara ar veni DNA-ul și ne-ar aresta”, afirma acesta.

Citește si:  Măgăriile Guvernului Cîțu făcute pe ultima sută de metri, în detrimentul românilor

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei